21 vjet nga masakra e Reçakut – Fotografi që të therin në shpirt

Familjarë të viktimave të “Masakrës së Reçakut”, udhëheqës shtetërorë të Kosovës dhe mysafirë të shumtë nga vendi dhe nga jashtë kanë vizituar kompleksin memorial për të kujtuar viktimat e këtij fshati që u masakruan 21 vite më parë.

Familjarët dhe jo vetëm i kujtuan sot të rënët në Reçak

The post 21 vjet nga masakra e Reçakut – Fotografi që të therin në shpirt appeared first on Korrespodenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *