Pytet a është e kënaqur pas ndërhyrjes në fytyrë, Ana Kabashi befason me përgjigjën

Pytet a është e kënaqur pas ndërhyrjes në fytyrë, Ana Kabashi befason me përgjigjënadmin

Magazina

Këngëtarja e njohur shqiptare, Ana Kabashi është mjaft aktive si në rrjetet sociale ashtu edhe në skenën muzikore.

Artistja së fundmi iu është përgjigjur pyetjeve të ndjekësve të saj në rrjetin social Instagram.

Njëra prej pyetjeve ishte se a është e knaqur me ndërhyrjen estetike që e ka bërë në hund dhe Ana nuk nguroi të përgjigjet.

“Po e knaqnun veç sikur të ishte tash se kisha bo kurr”, u përgjigj Ana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *