Lulja e Medës duket si binjake me motrën e saj

Gruaja e Medës – faqe për faqe me motrën.

Luljeta Përgjeqaj u bë e njohur nga audienca shqiptare që kur u martua me këngëtarin e njohur Meda.

Në secilën paraqitje është kujdesur të shfaqet ekstravagante me stil unik dhe plot sharmë duke marr vëmendjen e medieve rozë , shkruan Kosovarja.

Fytyrat publike kanë prezantuar gjithmonë edhe familjarët e tyre për publikun e gjerë duke treguar raportet e lakmueshme që kanë.

Edhe Lulja kësaj radhe vendosi të na njoftoj me motrën, duke pozuar me të faqe për faqe me të duket cilën ngjason shumë.

Kaq të bukura dhe joshëse po duken, duke shkëlqyer pranë njëra tjetrës.

admin: